Oxhagens Samfällighetsförening

  

KVARTERSGÅRDEN ÄR ÖPPEN FÖR UTHYRNING 

Bokning sker via mail till Caroline By Lindholm via kvartersgard@oxhagen.org

Kvartersgården på Oxhagsvägen 53 mitt i området används till styrelsemöten, föreningsmöten, studiecirklar, uthyrning till medlemmar för ex vis bröllop, dop, fester och andra privata ändamål på max 60personer.

Avgift måndag-torsdag 150 kr, fredag – söndag och röd dag 500 kr. Utöver bokningsavgift tillkommer en depositions avgift på 500 kr.
Syftet med depositionsavgiften är att pengar skall finnas till förfogande om städningen efter utlåning inte är tillfredställande enligt de städregler som finns anslagna i lokalen, eller om något har gått sönder och den som hyr ska stå för kostnaden.

Det finns Wi-fi. Lösenordet står på routern.

REGLER FÖR KORTTIDSUTHYRNING AV KVARTERSGÅRDEN.

– Kvartersgården får endast hyras av medlem i föreningen, om styrelsen inte beslutar annat.

– Sällskap om max 60personer är tillåtet i kvartersgården.

– Avgift måndag-torsdag 150 kr, fredag – söndag och röd dag 500 kr. Depositions avgift 500 kr. Avgift samt deposition betalas enligt överenskommelse med ansvarig uthyrare.

– Städa enligt städinstruktioner ni mottager i samband med uthyrningen och lämna tillbaka nyckeln efter överenskommelse.

– Rökning i kvartersgården är förbjudet.

– Den som hyr kvartersgården ansvarar för förstörelse i och utanför kvartersgården om förstörelsen har samband med uthyrningen. Efter kl. 24:00 skall det vara tyst utanför lokalen.

Detta finns i kvartersgården som Du får använda:

  • Bord och stolar
  • Kaffebryggare + filter
  • Porslin
  • Toalettpapper
  • KöksutrustningMeddela alltid kvartersgårdsansvarig om något tar slut eller går sönder. Inspektion sker före och efter uthyrningstillfället.