Oxhagens Samfällighetsförening

KVARTERSGÅRDEN ÄR STÄNGD FÖR UTHYRNING PGA COVID-19.

Bokning sker via mail till Isabelle Strömsund via kvartersgard@oxhagen.org

Kvartersgården på Oxhagsvägen 53 mitt i området användes till styrelsemöten, föreningsmöten, studiecirklar, uthyrning till medlemmar för ex vis bröllop, dop, fester och andra privata ändamål. Den uthyres för närvarande för 500 kr samt en depositionsavgift på 500 kr. Syftet med depositionsavgiften är att pengar skall finnas till förfogande om städningen efter utlåning inte är tillfredställande enligt de städregler som finns anslagna i lokalen, eller om något har gått sönder och den som hyr ska stå för kostnaden.

Det finns Wi-fi. Lösenordet står på routern.

REGLER FÖR KORTTIDSUTHYRNING AV KVARTERSGÅRDEN.

– Kvartersgården får endast hyras av medlem i föreningen, om styrelsen inte beslutar annat

– Avgift måndag-torsdag 150 kr, fredag – söndag 500 kr. Depositions avgift 500 kr. Avgift samt deposition betalas i samband med att nyckel hämtas.

– Städa enligt städinstruktioner ni mottager i samband med uthyrningen och lämna tillbaka nyckeln efter överenskommelse.

– Rökning i kvartersgården är förbjudet.

– Den som hyr kvartersgården ansvarar för förstörelse i och utanför kvartersgården om förstörelsen har samband med uthyrningen. Efter kl. 24:00 skall det vara tyst utanför lokalen.

Detta finns i kvartersgården som Du får använda:

– Kaffebryggare + filter
– Porslin
– Toapapper
– Köksutrustning

Meddela alltid kvartersgårdsansvarig om något tar slut eller går sönder. Inspektion sker före och efter uthyrningstillfället.