Oxhagens Samfällighetsförening

Tvättstugan

Anslag som finns i tvättstugan: Ordningsregler och OHMC Oxtvätten, information om betalning.

I samfälligheten finns en grovtvättstuga med 2 tvättmaskiner, mangel, torktumlare och torkskåp. En speciell nyckel går dit.
Tvättid bokas med nyckelcylinder på bokningstavlan som finns uppsatt i anslutning till tvättstugan. För att tvättmaskinerna ska fungera måste Du betala med mobilen, 50:-. Instruktioner finns till vänster om dörren. Tvättiden blir då 110 minuter vilket motsvarar knappt 2 tvättomgångar. Det är viktigt att var och en följer de ordningsregler som finns uppsatta i tvättstugan enligt nedan:

REGLER

1. TVÄTTIDER KAN BOKAS MÅNDAG – SÖNDAG KL. 07.00 – 23.00

2. STÄDNING AV TVÄTTSTUGAN INGÅR EJ I MÅNADSAVGIFTEN UTAN VAR OCH EN SVARAR SJÄLV FÖR STÄDNINGEN.

3. EGNA TVÄTTMEDELSPAKET OCH DYLIGT FÅR, FÖR DEN ALLMÄNNA TREVNADEN, EJ FÖRVARAS I TVÄTTSTUGAN.

4. TORKTUMLAREN: TÖM LUDDFILTRET SOM SITTER BAKOM LUCKAN LÄNGST NER PÅ FRAMSIDAN AV TORKTUMLAREN. DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT DETTA GÖRS VARJE GÅNG EFTER ATT MASKINEN ANVÄNTS.

5. NÄR DU ÄR FÄRDIG STÄNG AV STRÖMBRYTAREN TILL VARJE MASKIN. DE SITTER PÅ VÄGGEN OVANFÖR MASKINERNA.

6. DE SOM ANVÄNDER TVÄTTSTUGAN VÄLDIGT SÄLLAN BÖR TA HEM SIN BOKNINGSCYLINDER EFTERSOM ANTALET PARKERINGSSTÄLLEN ÄR BEGRÄNSADE.

7. DET FINNS ETT ÖVERHETTNINGSSKYDD SOM SLÅR TILL IBLAND PÅ TORKTUMLAREN. KOMMER DET EJ NÅGON VÄRME SÅ TRYCK IN KNAPPEN PÅ BAKSIDAN (RÖD FÄRG). TORKSKÅPET HAR OCKSÅ EN ÅTERSTÄLLNINGSKNAPP PÅ FRAMSIDAN (VIT FÄRG).

LÄMNA TVÄTTSTUGAN I SAMMA SKICK SOM DU FÖRVÄNTAR DIG ATT FINNA DEN, NÄR DU KOMMER OCH SJÄLV SKA ANVÄNDA TVÄTTSTUGAN!